Остання редакція: 06 грудня 2022
Системи технологій
Назва дисципліна |
Системи технологій |
|
Викладач |
||
Факультет |
менеджменту |
|
Групи |
11-м |
|
Форма навчання |
Денна |
Заочна |
Курс |
І |
ІІ |
Семестр |
2 |
3 |
Загальний обсяг часу на дисципліну |
150 |
150 |
Лекції |
36 |
6 |
Практичні (семінарські) |
36 |
8 |
Лабораторні |
− |
− |
Перевірка модульних робіт |
15 |
− |
Консультації перед екзаменом |
2 |
2 |
ПМК, диференційований залік |
- |
− |
Екзамен |
+ |
+ |
Контрольна робота |
− |
+ |
Самостійна робота |
78 |
136 |
Курсовий проект |
− |
− |
Практика навчальна |
30 |
− |
Практика виробнича |
− |
− |
Практика технологічна |
− |
− |
Матеріали
- РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Системи технологій: технології виробництва продукції рослинництва»
- СИСТЕМИ ТЕХНОЛОГІЙ: ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА (СИЛАБУС)
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної практики для студентів факультету менеджменту освітнього рівня бакалавр спеціальність 073 – менеджмент
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання факультету менеджмент за спеціальністю 073 − «Менеджмент»
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ (СКЛАДАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА) для студентів факультету менеджменту освітнього рівня „Бакалавр” за спеціальністю 073 «Менеджмент»
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання індивідуальної роботи студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент Модуль 2. Змістовий модуль 9. Хлібні культури І групи
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент Модуль 2. Змістовий модуль 9 Хлібні культури ІІ групи
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент Модуль 2. Змістовий модуль 10. Зернобобові культури
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент МОДУЛЬ 2. Змістовий модуль 11. Технічні культури (коренеплоди і бульбоплоди)
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент Модуль 2. Змістовий модуль 11. Технічні культури (олійні і ефіроолійні)
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент Модуль 2. Змістовий модуль 12. Кормові культури (бобові і злакові трави)