Остання редакція: 07 жовтня 2024
Основи екологічного аграрного виробництва
Назва дисципліна |
Основи екологічного аграрного виробництва |
|
Викладач |
||
Факультет |
економіки і підприємництва |
|
Групи |
11-о, 11-е, 11-ф, 11-пт, 11-ма, 11-мб-о, 11-мб-ма, 11-мб-пт |
|
Форма навчання |
Денна |
Заочна |
Курс |
І |
ІІ |
Семестр |
2 |
1 |
Загальний обсяг часу на дисципліну |
90 |
90 |
Лекції |
22 |
4 |
Практичні (семінарські) |
38 |
4 |
Лабораторні |
− |
− |
Перевірка модульних робіт |
− |
− |
Консультації перед екзаменом |
− |
− |
ПМК, диференційований залік |
+ |
+ |
Екзамен |
− |
− |
Контрольна робота |
− |
+ |
Самостійна робота |
30 |
82 |
Курсовий проект |
− |
− |
Практика навчальна |
- |
− |
Практика виробнича |
− |
− |
Практика технологічна |
− |
− |
Матеріали
- РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Основи екологічного аграрного виробництва»_051_2024
- РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Основи екологічного аграрного виробництва»_071_2024
- РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Основи екологічного аграрного виробництва»_072_2024
- РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Основи екологічного аграрного виробництва»_075_2024
- РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Основи екологічного аграрного виробництва»_232_2024
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ (СКЛАДАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА) для студентів факультету економіки і підприємництва освітнього рівня „Бакалавр” за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг ; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання самостійної роботи студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальностями: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг ; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання факультету економіки і підприємництва за спеціальностями: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг ; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність Модуль 1. Теоретичні основи аграрного виробництва Змістовий модуль 1. Біологічна характеристика бур’янів
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність Модуль 1. Змістовий модуль 2. Хлібні культури І групи
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність Модуль 1. Змістовий модуль 3 Хлібні культури ІІ групи
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність Модуль 2. Змістовий модуль 4. Зернобобові культури
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність МОДУЛЬ 2. Змістовий модуль 5. Технічні культури (коренеплоди і бульбоплоди)
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність Модуль 2. Змістовий модуль 6. Технічні культури (олійні і ефіроолійні)
- ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНОГО АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання практичних і самостійних робіт студентами факультету економіки і підприємництва за спеціальністю: 051 – економіка; 071 – облік і оподаткування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 075 – маркетинг; 076 –підприємництво, торгівля та біржова діяльність Модуль 2. Змістовий модуль 7. Кормові культури (бобові і злакові трави)