Остання редакція: 09 жовтня 2024
Кормовиробництво та луківництво
Назва дисципліна |
Кормовиробництво та луківництво |
|
Викладач |
||
Факультет |
агрономії |
|
Групи |
41-а, 42-а, 43-а, 21-ка, 22-ка |
|
Форма навчання |
Денна |
Зачна |
Курс |
4 |
5 |
Семестр |
8 |
9 |
Загальний обсяг часу на дисципліну |
135 |
135 |
Лекції |
34 |
8 |
Практичні (семінарські) |
- |
- |
Лабораторні |
36 |
12 |
Перевірка модульних робіт |
- |
- |
Консультації перед екзаменом |
2 |
2 |
ПМК, диференційований залік |
− |
- |
Екзамен |
+ |
+ |
Контрольна робота |
- |
+ |
Самостійна робота |
65 |
115 |
Курсовий проект |
− |
- |
Практика навчальна |
− |
- |
Практика виробнича |
− |
- |
Практика технологічна |
− |
- |
Матеріали
- Робоча програма_корм і лук_Бакалаври_2024
- Робочий зошит для виконання лабораторних та практичних завдань з кормовиробництва та луківництва студентами факультету агрономії освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за спеціальністю 201 Агрономія
- Довідник з кормовиробництва та луківництва для виконання практичних завдань студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальностю 201 Агрономія
- Кормовиробництво та луківництво: Методичні вказівки для індивідуальних завдань студентами за напрямом підготовки 201 Агрономія.
- Кормовиробництво та луківництво: Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами за напрямом підготовки 201 Агрономія.
- Кормовиробництво та луківництво: Методичні вказівки для студентів ЗФН за напрямом підготовки 201 Агрономія.
- Робоча програма