Меню

Діяльність – це єдиний шлях, який веде до знань!

На даний час, в Україні продовжено режим карантину, навчальні заклади досі закриті, проте екзамени та заліки ніхто не відміняв, тому студенти та викладачі Уманського НУС плідно працюють над виконанням запланованого навчального плану, вивченням дисциплін та підготовкою спеціалістів освітнього рівня Бакалавр.

Я, Карина Йосипенко староста 43-ас групи, хочу розповісти як саме проходило та досі триває навчання на факультеті агрономії у такий нелегкий час. Викладачі кафедри рослинництва підготували і забезпечили завантаження завдань та тестовий контроль на платформі MOODL, для вивчення та перевірки засвоєння матеріалу. Оскільки, кафедра рослинництва швидкими темпами адаптувалась до даної ситуації в країні і повністю забезпечила студентів необхідними матеріалами та знанням, тому, на даний час, студенти мають змогу наполегливо готуватися до залікової та екзаменаційної сесії в режимі онлайн.

 За весь цей час, ми неодноразово збиралися в Zoom з викладачами кафедри рослинництва для проведення лекційних та лабораторних занять з дисципліни «Проектування технологічних процесів у рослинництві». На даних заняттях ми обговорили такі теми: Проектування технології внесення добрив; проектування технології обробітку ґрунту, складали технологічні проекти вирощування сільськогосподарських культур та ін., обговорювали фази вегетації «BBCH» таких культур як: пшениця, жито, соя, ріпак, овес…Доценти Андрій Січкар і Василь Новак та старший викладач Світлана Третьякова докладали неймовірних зусиль аби пояснити та донести незрозумілу нам інформацію.

Не менш цікавими та інформативними були заняття і в нас з дисципліни «Проектування технологічних процесів у рослинництві».

  Я, Владислав Грабовецький, староста 21-к-а групи, хочу від усіх студентів подякувати викладачам кафедри рослинництва, за підтримку і допомогу в набутті знань у такий не легкий, для всіх час та побажати творчої наснаги в науковій діяльності, а нам – легкої та успішної сесії!!! Як казав Конфуцій:

 – Багато чого не зробиш, поки не вивчишся. Але багато треба зробити, щоб вивчитись.

 

Карина Йосипенко, староста 43-ас групи, Владислав Грабовецький, староста 21-к-а групи