Меню

Зустріч із стейкхолдером-брендменеджером

Факультет агрономії Уманського НУС активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти.

05 жовтня 2021 року лекцію та практичне заняття для студентів другого курсу освітнього рівня «Молодший бакалавр» провів фахівець-практик – брендменеджер, експерт з технологічної підтримки ТОВ «POTTINGER» Україна Володимир Мірненко.

Ключовою темою розмови Володимира Мірненка з молоддю став диференційований підхід до обробітку ґрунту, структура ґрунту та її покращення. Під час практичного заняття студенти мали змогу навчитися визначати структуру ґрунту на шестипільної сівозміні кафедри рослинництва факультету агрономії Уманського НУС.

Стейкхолдер ознайомив студентів із особливостями та обов’язками професії агронома, наголосивши на тому, що сучасний агроном – це дипломований фахівець у сфері сільського господарства, який володіє широким набором знань, умінь та навичок. Адже агроном сьогодні повинен знати та уміти планувати товарно-матеріальні цінності, розумітися на економічних питаннях, технологічних процесах, які відбуваються на підприємстві до збору врожаю і збору даних, планування врожаю.

Заняття відбувалося в режимі активного спілкування, студенти мали можливість поставити запитання, на які лектор надав аргументовані відповіді.

Щиро дякуємо Володимиру Мірненко та сподіваємося на подальшу співпрацю, обмін досвідом та плідне спілкування.

Віталій Кравченко, доцент кафедри рослинництва факультету агрономії Уманського НУС