Меню

Знання - дорогоцінні надбання людини і їх варто здобувати з будь-якого джерела

У зв’язку з карантином студенти не мають змоги ходити на пари, сидіти за студентськими партами і поглинати знання. Проте викладачі Уманського НУС прикладають значні зусилля для того, щоб студенти мали змогу отримувати знання , які неодмінно знадобляться їм  під час роботи у майбутньому. Викладачі кафедри рослинництва проводять онлайн зустрічі в програмі ZOOM та пояснюють матеріал, створюють тестові завдання і задачі в системі МУДЛ для перевірки, засвоєння пройденого матеріалу.

Так, доценти кафедри рослинництва  Січкар Андрій та Рогальський Сергій провели чергове заняття з предмету «Кормовиробництво і луківництво» в системі ZOOM, на якому викладачі доступно пояснили матеріал щодо теми «Зелений конвеєр» та «Технологія заготівлі кормів», яку студентам дуже важко було б зрозуміти при самостійному навчанні. Разом ми опрацювали схеми, таблиці, проведення розрахунків, обговорили терміни сівби та умови для догляду за станом росту та відповідно заготівлі кормових культур .

І в підсумок я можу з гордістю сказати, що викладачі факультету агрономії  Уманського НУС, в будь-яких умовах та ситуаціях, мають змогу і можливості для підготовки спеціалістів рівня бакалавр та магістр. Вони надають максимум потрібного матеріалу, та зрозуміло пояснюють кожне питання яке виникає у студента. 

Каріна Йосипенко, староста  43 ас групи