Меню

Живи ніби завтра помреш, вчися ніби будеш жити вічно

Сьогодні навчання через Інтернет розглядається не просто як зручна можливість підвищення кваліфікації, а як цілком серйозна альтернатива звичайній освіті, що, в умовах запровадженого карантину, дає можливість студентові отримати глибокі знання. Завдяки системі Moodle студенти самі обирають час для навчання, переглядають матеріали лекцій і практичних занять, виконують домашні завдання.

Зважаючи на відсутність особистого спілкування з викладачами, яке найбільше сприяє засвоєнню вивченого матеріалу, викладачі кафедри рослинництва ім. О.І. Зінченка Уманського національного університету садівництва активно працюють зі студентами на дистанційній основі, з використанням різних онлайн платформ і ресурсів, зокрема у системі Zoom.

Саме так заняття з дисципліни «Кормовиробництво і луківництво», проводять доценти кафедри Андрій Січкар і Сергій Рогальський. Під час останньої відеоконференції жваво обговорювалося питання перспектив вирощування у нашій країні малопоширених кормових культур

До кожної лекції або лабораторного заняття додається супроводжуючий матеріал — конспект з ілюстраціями та поясненнями. Кожного тижня студенти здають домашнє завдання, а в кінці курсу — екзамен.

Сергій Рогальський, доцент кафедри рослинництва