Меню

Вступ до магістратури – 2021: що, де, коли

Міністерством освіти і науки затверджений календарний план проведення єдиного вступного випробування з іноземної мови (ЄВІ) та (ЄФВВ) з права в 2021 році.

Нагадуємо, ЄВІ – єдиний вступний іспит – це форма вступного випробування з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття освітнього рівня магістра на основі здобутого рівня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання. Вступник до магістратури має можливість скласти ЄВІ з однієї з чотирьох мов: англійської, німецької, французької або іспанської.

ЄФВВ – єдине фахове вступне випробування з права – форма вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

Отже, єдиний вступний іспит з іноземної мови в 2021 році буде проведений 30 червня.

Єдине фахове вступне випробування з права відбудеться 2 липня.

Реєстрація вступників для участі у ЗНО до магістратури розпочнеться 11 травня і триватиме до 3 червня. Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі, за допомогою взаємодії двох сервісів, роботу яких забезпечують Український центр оцінювання якості освіти та ДП «Інфоресурс».

Уже до 16 червня кожен із зареєстрованих учасників отримає запрошення-перепустку, в яких буде визначено час та місце проведення тестування.

Оголошення офіційних результатів тестування слід очікувати не пізніше 13 липня.

Проведення спеціальної сесії ЄВІ з іноземної мови для учасників, які виявлять бажання перескласти вступний іспит, відбудеться 11 вересня.

Результати ЄВІ та ЄФВВ зараховуються як вступний іспит під час вступної кампанії.

Важливо! В 2021 році результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови будуть обов’язковими для вступу на всі магістерські спеціальності. Окрім того вступники зможуть використати результати ЄВІ 2020-2021 років, а результати ЄФВВ – виключно 2021 року.

За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії Уманського національного університету садівництва за телефонами:

(04744) 3-07-32

0674778085

0664550229

0936340716