Меню

У книгах пізнаємо світ. Вивчаємо історію університету.

У книгах пізнаємо світ. Вивчаємо історію університету.


Формування висококласних фахівців серед здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 Агрономія потребує набуття вмінь працювати із науковою літературою та засвоєння багато нової інформації. Тому, традиційно, вивчення дисципліни Вступ до фаху розпочали із практичних занять на базі бібліотеки УНУС. Провідні фахівці різних відділів допомогли студентам освоїти правила роботи із книжковим фондом, періодичними виданнями, як користуватися електронними ресурсами бібліотеки.
Відвідини музейної кімнати історії розкрили для студентів багатовікові сторінки історії університету від створення вищого навчального садівничого закладу в Одесі до сьогодення.

.  

Куратор музейної кімнати Світлана Гасіца цікаво розкрила особливості навчального процесу різних поколінь учнів і студентів закладу освіти. Демонструючи наявні музейні експонати, що використовувалися для навчання в минулому, Світлана Аркадіївна викликала захоплення та жвавий інтерес у першокурсників до історичних подій.
Екскурсія до кімнати стародруків, ще більше допомогла студентам поринули в історичне минуле університету. Провідний бібліотекар Наталія Михайлова представила друковані видання, які розповідають про історію і сьогодення університету. Вона змогла передати майбутнім агрономам важливість здобуття належного рівня освіти та сумлінної праці в сфері обраної професії. 

Вдячні директору Тетяні Кравченко та провідним спеціалістам бібліотеки за високий фаховий рівень та сприяння в освітньому процесі.