Меню

Визначні аграрії Черкащини!!!

Українська земля славиться визначними аграріями, оскільки працювати на землі й досягати значних результатів – під силу лише мужнім, цілеспрямованим і самовідданим людям, які вирішили присвятити своє життя рідній землі.

Одним з таких є Валентин Болюк – заслужений працівник сільського господарства України, директор ТОВ "СЕРВІСАГРО-УМАНЬ", який є випускником Уманського НУС (1985 р.)

 25.02.2020 р. на кафедрі рослинництва старший викладач Світлана Третьякова провела відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Рослинництво» на тему : «Фенологічні фази і етапи органогенезу зернових культур» для студентів 31-а групи факультету агрономії.

Викладачі кафедри рослинництва запросили Валентина Болюка на відкрите лабораторне заняття для навчальної бесіди зі студентами.

У своїй розповіді Валентин Болюк доніс студентам, що бути аграрієм –  почесна місія, оскільки вирощування сільськогосподарських культур це основне джерело надходжень для економіки країни. Для того щоб бути успішним аграрієм необхідно старанно навчатися і здобувати знання, які дають на кафедрі рослинництва Уманського НУС.

 

Валентин Болюк поділився зі студентами своїм досвідом набутим роками, а також вітчизняними та зарубіжними елементами технології вирощування зернових культур, при застосування яких йому вдалося отримати масу зерна з одного колоса, що становила 2 грами.

Він також відмітив, що кращі працівники ТОВ “СЕРВІСАГРО-УМАНЬ” це колишні дипломники кафедри рослинництва Уманського НУС, яких він із задоволенням брав і буде брати на роботу. І в майбутньому сподівається на подальшу співпрацю.

Студенти брали активну участь в обговоренні, задали значну кількість цікавих запитань, із захопленням слухали і занотовували цінну інформацію.

Ми з нетерпінням будемо чекати наступної зустрічі з Валентином Болюком, який завдяки наполегливій, самовідданій праці та умілому господарюванню досяг значних результатів у господарській діяльності.

Дякуємо Вам за цікаву і змістовну бесіду!!!