Меню

Вітання колегам!!!

Кафедра рослинництва  факультету агрономії Уманського НУС – одна з найстаріших в аграрному спрямуванні нашої держави. Вона має глибокі і давні навчально–виховні і наукові традиції. Славу кафедри, впродовж її діяльності, здобували вчені і викладачі багатьох поколінь, які в різні роки тут працювали. Особливої уваги і пошани заслуговують: М.М. Шкварук; І.М. Єремеєв; С.М. Бугай; Т.І. Мусатов; О.І. Зінченко та інші.

Кафедра гордиться своїми викладачами і випускниками, постійно дбає за підвищення професійного рівня кадрового складу.

Нещодавно, продовжуючи добрі традиції в забезпеченні якісного складу працівників кафедри, відбулися позитивні зміни. А саме, кандидат сільськогосподарських наук старший викладач Світлана Третьякова заслужено одержала звання доцента.

Викладач Віталій Приходько після захисту кандидатської дисертації, одержав наукову ступінь кандидат сільськогосподарських наук.

Щиро вітаємо наших колег Світлану Олексіївну і Віталія Олександровича в їх особистій перемозі та наданням їм вищого статусу викладача! Бажаємо, міцного здоров’я, не зупинятися на досягнутому рівні, примножувати добрі традиції наших попередників з метою підняття іміджевого рівня кафедри.

Колектив кафедри рослинництва