Меню

Вітаємо наукових керівників Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство»

Впродовж 2022–2023 навчального року на базі Миколаївського національного аграрного університету згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.01.2023 р. № 9, проводився Міжнародний студентський професійний творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство», за напрямком 201 Агрономія.   Конкурс проводився з метою інтеграції України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв’язків, виявлення та підтримки найбільш талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці.

          За результатами оцінювання, згідно наказу Міністерства освіти і науки України, було визначено переможців ІІ етапу конкурсу ними стали студенти Уманського національного університету садівництва, Україна і Akademia Ekonomiczno Humanistyczna w Warszawie, Poland: Олійник Максим, Kostiv Andrii, які представляли роботу на тему: «Technology of growing peanuts variety Tsvetelina».

          Злагоджена співпраця наукових керівників з двох університетів, а саме: Уманського національного університету садівництва, Україна, і Akademia Ekonomiczno Humanistyczna w Warszawie, Poland: Світлани Третьякової і Joseph Uwagaba Caleb посприяли перемозі учасників.

 

 

          Оскільки за результатами оцінювання, згідно наказу Міністерства освіти і науки України, наших учасників Максима Олійника та Kostiv Andrii, було визначено не лише переможцями ІІ етапу конкурсу за напрямком Агрономія та нагороджено дипломами І-го ступеня, як учасників, які набрали найбільшу кількість балів серед усіх переможців.         

Тож вітаємо переможців та їх наукових керівників!!!