Меню

У Києві стартував п’ятий поїзд Єднання України «Труханівська Січ»

Із 9 по 24 березня, пасажири цього поїзда – волонтери, студенти, громадські діячі та військові зі східних та західних областей – подорожують містами країни. Молодь, яка піклується про своє майбутнє, їде налагоджувати прямий діалог із однолітками в містах за маршрутом потяга та вчитися спілкуванню з органами влади.

Проект розпочав свою роботу в Києві, де попрацював три дні, а потім п’ятий поїзд «Труханівська Січ» 12 березня зустріли мешканці Коростеня, 13 березня – Житомира. А 14 березня зустрічатимуть жителі міста Умані, 15 березня – Кропивницького, 16 березня – Полтави. 17 березня поїзд прибуде до Харкова, 18 березня – до Сум, 19 березня – до Глухова, 20 березня – до Крут, 21 березня – до Чернігова, 22 березня – до Славутича, 23 березня – до Яготина та на 24 березня заплановане повернення до Києва. 

Довідка.

Укрзалізниця підтримує всеукраїнську акцію «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» та вже вп’яте надає поїзд для активістів патріотичного руху. Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної єдності. Мета заходу – сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного духу українців, а також популяризація національної культури.