Меню

Реєстрація на вступний іспит до магістратури – ЄВІ/ЄФВВ

Факультет агрономії Уманського національного університету садівництва повідомляє, що 11 травня розпочинається реєстрація для проходження ЄВІ та ЄФВВ, яка триватиме до 3 червня.

Реєстрацію вступників, які виявили бажання вступати до магістратури, здійснює виключно приймальна комісія закладу вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі, за допомогою взаємодії двох сервісів, роботу яких забезпечують Український центр оцінювання якості освіти та ДП «Інфоресурс».

Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ буде проходити у кілька кроків:

Крок 1. – Створення запиту на формування екзаменаційного листка, що здійснюється за допомогою спеціального сервісу, розміщеного в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (далі – сервіс ЄДЕБО).

Крок 2. – Формування екзаменаційного листка здійснюються за допомогою спеціального сервісу, розміщеного на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Учасник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка.

Під час створення екзаменаційного листка представник приймальної комісії вносить таку інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові вступника;
  • число, місяць і рік народження вступника;
  • тип, серія (за наявності) та номер документа, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація вступника;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків вступника (за наявності);
  • дані документа про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершують навчання у рік проведення вступних випробувань) або дані довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома (для осіб, які завершують навчання у рік проведення вступних випробувань)
  • номер контактного телефону вступника;
  • іноземна мова, з якої вступник бажає складати єдиний вступний іспит (англійська мова або німецька мова, або французька мова, або іспанська мова);
  • інформація про блоки єдиного фахового вступного випробування, які вступник бажає скласти;
  • інформація про необхідність створення особливих умов (код умови) та номер і дата медичного висновку про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою первинної облікової документації № 086-3/о, затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 27 грудня 2016 року за № 1707/29837 (для осіб з особливими освітніми потребами);
  • інформація про населений пункт, у якому (або у передмісті якого) вступник бажає скласти вступні випробування.

Після внесення інформації роздруковує та надає для перевірки вступнику реєстраційну картку. Достовірність внесеної інформації вступник підтверджує підписанням реєстраційної картки, а представник приймальної комісії формує та роздруковує для вступника екзаменаційний листок.

Також в екзаменаційному листку в спеціально відведених місцях:

  1. Наклеюється фотокартка для документів (чорно-біла або кольорова) розміром 3х4 із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  2. Проставляється печатка закладу вищої освіти (приймальної комісії);
  3. Зазначаються прізвище та ініціали, ставиться підпис особи, яка здійснила формування екзаменаційного листка.

Для кожного вступника, який отримав екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру створюється інформаційна сторінка «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії Уманського національного університету садівництва за телефонами:

(04744) 3-07-32

0674778085

0664550229

0936340716

 З повагою та любов’ю до кожного з ВАС факультет агрономії