Меню

Онлайн-заняття з дисципліни «Світові агротехнології сільськогосподарських культур»

Кафедра рослинництва факультету агрономії Уманського НУС активно працює зі студентами під час карантину у формі дистанційного навчання. Наша ціль – стабільність освітнього процесу навіть у сучасних складних умовах, тож заради цього науково-педагогічний колектив активно використовує всі можливі та доступні форми його організації!

Так, викладачі кафедри використовують усі можливі інструменти онлайн-навчання – від соціальних мереж до освітніх інтернет-платформ. Проте найактивніша співпраця ведеться на онлайн-платформі Moodle, адже тут завантажені опорні конспекти лекцій, методичні вказівки для виконання лабораторних завдань, тести й інші матеріали.

Однак кожен з учасників дистанційного навчання розуміє, що живе спілкування дуже важливе. Тож нині заняття з дисципліни «Світові агротехнології сільськогосподарських культур» у форматі живого спілкування на відстані для студентів-магістрів 11-ма групи провела доцент кафедри Леся Вишневська.

Під час відео-конференції обговорювалась тема «Особливості технології вирощування крохмаленосних культур», під час якої студенти мали змогу ознайомитися з найпоширенішими культурами даної групи та порівняти технології вирощування в різних кліматичних зонах.

За час карантину більшість студентів зрозуміли, що якщо ставиш собі ціль і прагнеш її самостійно досягнути, то для цього немає перепон у спілкуванні.

Леся Вишневська, доцент кафедри рослинництва