Меню

Нехай святиться ім’я твоє, Україно!

Першого вересня в Уманському національному університеті садівництва в аудиторії № 170 відбулась перша лекція в новому навчальному році. Тему лекції – «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України», – було обрано невипадково, адже цього року наша країна святкує 25 річницю незалежності. На долю нашої молодої держави випало багато випробувань і саме студентство має змогу та всі перспективи збудувати сильну, незламну державу, яка рухається вперед, незважаючи на негаразди та труднощі.

Лекція розпочалась з виконання Державного Гімну України. Під час її проведення значна увага приділялась питанням історії українського державотворення, розвитку та зміцнення держави, історії державних символів України. Використовувались історичні матеріали до 400-річчя першої писемної згадки про місто Умань та з історії університету.

Підготував та провів лекцію доцент кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін – Іван Пахольчук.

Студенти уважно слухали викладача, конспектували важливу для себе інформацію. І навіть повітря в аудиторії було сповнене патріотизму та незламності духу молодого покоління українців.

 

                                                                                                                                                                Прес-центр Уманського НУС