Меню

Навчання з тактичної медицини. Надання першої домедичної допомоги

В умовах широкомасштабної військової агресії питання захисту Батьківщини стало, як ніколи актуальнимВчасне надання першої і долікарської медичної допомоги зберігає життя поранених і хворих, а своєчасна евакуація з поля бою запобігає повторному ураженню або загибелі. Тому, використовуючи досвід команди інструкторів благодійного фонду Сергія Притули, було проведено курс тактичної медицини для викладачів Уманського національного університету садівництва.

Тактична медична підготовка врятувала життя не одного захисника, навіть в найкритичніших ситуаціях. Навички надання першої домедичної допомоги під час боїв дають можливість врятувати і себе, і побратимів, і цивільних в зоні бойових дій.


Досвідчені, фахові спеціалісти поділилися своїми знаннями та досвідом для того, щоб кожен з нас був готовий до будь-якої ситуації.

 

 Дякуємо «Центру готовності цивільних» в місті Умань за  активне навчання викладачів університету з тактичної медицини. Знання, які ми отримали на заняттях, потрібні зараз кожному.

Знання, які можуть врятувати життя - безцінні