Меню

Кубок декана до Дня фізичної культури і спорту

14 вересня на факультеті агрономії Уманського національного університету садівництва відбувся щорічний традиційний захід – «Кубок декана», який був присвячений Дню фізичної культури і спорту. У ньому активну участь взяли студенти 12-а групи, куратор – доцент кафедри рослинництва Віталій Кравченко.

Привітала першокурсників з святом спорту заступник декана з навчальної роботи Лідія Кононенко та побажала успіхів та спортивних перемог.

Глядачі та журі мали змогу оцінити вісім конкурсів: «Представлення групи», «Крокодил», «Літери», «Вірю – не вірю», «Варись, кашо», «Відгадай мелодію», «Хто я?», «Потяг», в яких змагались команди першокурсників факультету.

Команди оцінювались за таким критеріям, як: спритність, командна робота та кмітливість. А за кожен конкурс мали можливість отримати від 10 до 2 балів. Тобто команда, яка перша впоралась з тим чи іншим завданням чи перемогла в естафеті отримувала – 10 балів, наступна – 8, команда ж, яка посіла 3 місце, – 6 балів, четверте і п’яте – 4 та 2 бали відповідно.

Студенти-першокурсники були кмітливі та спритні, проявивши себе як гідні представники професії «агроном».