Меню

Колектив кафедри рослинництва щиро вітає всіх з Днем молоді!

Молодь – найпрогресивніша ланка будь-якого суспільства. Саме нове покоління нації сприяє активному розвитку та втіленню новітніх ідей, є поштовхом до пошуку цікавих рішень і втіленням найсміливіших надій. А ще молодість – це час  рішучих дій і стрімкого інтелектуального росту, безапеляційних і справедливих вердиктів та легкого сприйняття життя, веселого та яскравого бачення світу, активного пошуку власного «я» та гармонії у всьому.

Саме такими є ви, молодь Уманського національного університету садівництва. Завдяки вашому оптимізму, ентузіазму, прагненню кращого та світлій ідеалістичній думці наш навчальний заклад залишається молодим, незважаючи на поважний вік й усталені традиції. І нині, у День молоді щиро вітаємо вас зі святом!

Бажаємо вам постійно прогресуючого розвитку, безмежного натхнення та незламного оптимізму! Хай кожен ваш день буде сповнений цікавими подіями, яскравими враженнями та світлими думками! Зростайте інтелектуально, збагачуйтеся передовим досвідом, продукуйте нестандартні ідеї – і разом з вами ми побудуємо нову, квітучу, багату країну!