Меню

До дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

20 квітня було проведено секційне засідання кафедри рослинництва Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Цьогорічна конференція приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

Розпочала конференцію відповідальна за наукову роботу факультету агрономії доцент Світлана ТРЕТЬЯКОВА, продовжив і розповів про життєвий шлях Івана Маркіяновича Карасюка студент 22-а групи Данило ВАРИЧ. На онлайн-конференції були присутні викладачі та студенти денної та заочної форми навчання, загалом 45 учасників. З доповідями виступали студенти освітніх рівнів молодший бакалавр, бакалавр та магістри.

Заключне слово було надано доценту кафедри агрохімії і ґрунтознавства Андрію МАРТИНЮКУ, який зауважив, що професор Іван КАРАСЮК був блискучим лектором, відзначався ерудицією, глибиною і актуальністю ідей, високою педагогічною майстерністю, відданістю науці і обов'язку, захоплюючим прикладом для молоді.

               Кожна людина, проживши довге життя, має що згадати. І чим більше воно було наповнене працею громадською, суспільною, тим важливіший внесок такої людини у суспільство, а моменти з біографії є пізнавально-повчальними і інформаційно важливими.