Меню

Актуальні проблеми агрономії

           2 червня 2023 року на кафедрі рослинництва Уманського національного університету садівництва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми агрономії» (Зінченкові читання).  Конференцію відкрила доцент кафедри рослинництва Світлана ТРЕТЬЯКОВА.   

Про життєвий шлях визначного науковця доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Академії наук вищої освіти України, Міжнародної академії аграрної освіти, заслуженого працівника освіти України Зінченка Олександра Івановича, який очолював кафедр рослинництва УНУС в 1976-2017 рр. розповів доцент кафедри рослинництва Андрій СІЧКАР. Крім викладачів у конференції взяли участь студенти. Були представлені тези доповідей українською, польською та англійськими мовами.

          Заключне слово було надано доценту кафедри рослинництва Наталії ПОЛТОРЕЦЬКІЙ, яка відзначила підготовку доповідачів на досить високому рівні, а також подякувала всім присутнім за активну участь та колективу кафедри за організацію та сприяння у підготовці конференції.

 

Світлана Третьякова, доцент кафедри рослинництва