Меню

Академічна доброчесність

Кодекс академічної доброчесності є важливою складовою системи внутрішнього дотримання якості вищої освіти в Уманському НУС. Для ознайомлення із основними положеннями та загальними принципами, цінностями, нормами та засадами академічної доброчесності спільно із співробітниками бібліотеки університету в рамках «BiblioSchool for Students» була проведена виховна година для студентів освітніх рівнів молодший бакалавр, бакалавр, магістр факультету агрономії.

Після перегляду презентації провідний бібліотекар Наталя Олійніченко цікаво у доступній формі розкрила перед студентами мету кодексу і правила поведінки учасників освітнього процесу та співробітників університету, яких вони мають дотримуватися під час навчання, викладання та провадження наукової діяльності.

Сподіваємось, що даний виховний захід посприяв формуванню громадянської позиції, соціальної активності та відповідальності, академічних цінностей і високої академічної культури у студентів нашого університету.

Дотримання норм Кодексу є обов’язковим для учасників академічної спільноти як на території Університету, так і поза його межами.