Меню

Агрономи збирають яблука! Виробнича практика

Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків, а також виробнича практика в полі, в саду. Виробнича практика сприяє  адаптації студентів першокурсників до конкретних виробничих умов і сприяє формуванню умінь і навичок.
Керівники акадімічних груп кафедри рослинництва: Світлана Третьякова (11-а група); Наталія Полторецька 12-а група;  Наталія Климович (13-а група); Леся Вишневська (11-к-а група) разом зі студентами були залучені до збору яблук в саду Уманського національного університету садівництва. 
  
  

Зазвичай значеа частина учасників освітнього процесу вважає, що практика це нудний і тривалий процес, але насправді, це чудова нагода зрозуміти теоретичний матеріал глибше й наочно побачити технологію збирання плодів. 

Під час виробничої практики студенти мають чудову можливість познайомитися ближче і розкрити в повній мірі свої комунікативні здібності. Дані навички може стати корисним у майбутньому  та стануть в нагоді під працевлаштування та кар’єрному розвитку.