Меню

БАЖАЄМО ЩАСЛИВОГО ДОВГОЛІТТЯ ЮВІЛЯРУ

26 грудня 2016 року виповнюється 80 років Юрію Федоровичу Терещенку. Дивлячись на нього, по-юнацьки рухливого, без зайвої ваги, завжди привітного, важко повірити, що це професор, доктор сільськогосподарських наук, автор більш як 150 наукових праць, відомий дослідник у галузі рослинництва. І лише сивина видає його поважний вік та не завжди вистелений трояндами життєвий шлях.

Шановний Юрій Федорович! Від імені дружнього колективу факультету агрономії Уманського національного університету садівництва щиросердечно вітаємо Вас із ювілеєм!

Ця славна дата − свідчення виваженої зрілості, мудрості й досвіду, яка відкриває нові горизонти та перспективи. Ваш непересічний професіоналізм, послідовна, наполеглива та сумлінна праця сприяли становленню від студента до доктора сільськогосподарських наук і професора кафедри в національному університеті.

Ви зробили вагомий внесок не тільки в становлення й підвищення авторитету Уманського національного університету садівництва, але й у розвиток національної освіти та науки, підготовку кваліфікованих фахівців для агропромислового комплексу.

Притаманний Вам талант ученого і педагога, помножений на велике бажання робити людям добро, став запорукою досягнутих успіхів. Своїм умінням працювати з людьми, аналізувати й оцінювати їхню роботу Ви заслужили авторитет і довіру серед колег, студентів, аспірантів.

Тож нехай Ваша плідна праця й надалі буде щедрою на життєдайні здобутки, повагу і любов! Бажаємо Вам, мудрій, відкритій, доброзичливій і чуйній людині незгасного творчого горіння, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди. Нехай здійсняться всі Ваші творчі задуми, і кожен день буде осяяний любов’ю і взаєморозумінням, а міцне здоров’я та гарний настрій стануть запорукою успішної праці. Хай завжди Вас оточує людська повага, прихильність друзів, щирість оточуючих і Божа благодать!