Меню

Студентська дружба, пронесена крізь роки!!!

В Уманському національному університеті садівництва відбувся круглий стіл на тему: «Студентська дружба випускників Уманського НУС, пронесена крізь роки».

На заході були присутні, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, директор ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Микола Гордій, ректор Уманського НУС Олена Непочатенко, однокурсники Миколи Гордія – випускники 1972 року, нинішні студенти та викладачі університету.

Олена Непочатенко привітала присутніх зустрічі, зазначивши: «… я щоразу з вдячністю радію таким зустрічам, коли студенти-випускники, які досягли в житті висот, можуть порадами, як досвідчені люди, допомогти нинішнім студентам знайти себе».

Однокурсники Миколи Гордія мали нагоду поділитися спогадами про студентські роки. Сам герой зібрання – Микола Гордій, людина, без якої нині не відбувається жодне міське та районне свято, яка по життю ступає зі світлими та чистими думками та всім готова прийти на допомогу. І головною значущістю для студентських років, вважає Микола Васильович, є знання, а найсильнішими і найвагомішими в житті – сімейні цінності.

 

 Доктор сільськогосподорських наук, професор, заслужений працівник сільського господарства України, завідувач кафедри рослинництва Анатолій Яценко розповів присутнім зібрання про історію успіху Миколи Гордія, заслуженого працівника сільського господарства України, почесного громадянина Уманського району, Черкаської області, депутата Уманської районної ради усіх семи скликань, директора приватного орендного сільськогосподарського підприємства «Уманський тепличний комбінат» ведеться саме з старту в доросле життя, отчий дім, а саме школа та студентство є тими джерелами, з яких він черпав силу, енергію, віру в себе.