Меню

"Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі" (відеосюжет)

Фото на згадку (факультет агрономії та Наукова бібліотека Уманського НУС)
Фото на згадку (факультет агрономії та Наукова бібліотека Уманського НУС)

    Мабуть, кожен із нас, хоча б раз у житті, під впливом якогось невгамовного пориву брав до рук чи то олівець, чи то ручку і на клаптику паперу записував усі ті метушливі думки, які народжувалися саме в ту хвилину. А потім, ці сердешні роздуми, у більшості своїй, так і залишалися на мовчазних сторінках паперового життя. Так все ж у декого ці думки на папері настільки виразні, що ними не гріх і поділитися. Адже у слові і любов, і надія, і туга, і відчай. У слові - увесь світ.

    Саме нестримна жага до слова, поетичного слова, зібрала цього разу студентів факультету агрономії. В затишній залі Наукової бібліотеки університету відбувся вечір поезії. Прочитані вірші українською та російською мовами безперечно стривожили серця присутніх гостей, викладачів, студентів і співробітників університету. Такі творчі зустрічі напрочуд корисні і для тих, хто робить перші кроки у поетичному мистецтві, і для тих, хто вже впевнено стоїть на творчих «ногах» поезії.

    Особливу подяку висловлюємо ініціаторам та організаторам вечора поезії - провідному бібліотекарю Наталії Михайловій і директору Наукової бібліотеки Наталії Сомовій.

Євгеній Пухір, староста 11-а групи