Меню

Найбільша виставка України в Кропивницькому

Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO» – найяскравіша подія аграрного сектору. Виставка є найбільшою в Україні – 125 000 м2 , що дає можливість побачити і порівняти техніку та обладнання більшості вітчизняних та іноземних брендів. Крім того, розташування «AGROEXPO» у географічному центрі України робить її рівнонаближенною та доступною для відвідування з більшості регіонів країни.

Унікальною особливістю «AGROEXPO» є можливість побачити в роботі усі типи аграрної техніки на демонстраційному полігоні для польових випробувань площею 60 000 м2 в безпосередній близькості до головних експозицій учасників. Виставка має спеціалізовані павільйони, обладнані для утримання та демонстрації племінних тварин загальною площею 2 000 м2.

Помірна цінова політика виставки «AGROEXPO» дає можливість усім компаніям-учасницям показати максимальну номенклатуру своєї продукції.

Широка ділова програма представлена на виставці науково-практичними конференціями, панельними дискусіями Міністерства аграрної політики та продовольства України, Торгово-про - мислової палати України, громадсь - ких спілок та профільних організацій, а також семінарами за участю провід - них спеціалістів аграрної та промисло – вої галузей.

ВИСТАВКА СТРІМКО РОЗВИВАЄТЬСЯ

За п’ять років «AGROEXPO» перетворилась на найбільший в Україні agrohub. Виставкова площа збільшилась в чотири рази – до 125 000 м2 . Розташування та унікальні можливості виставкового комплексу сприяли значному зростанню кількості компаній-експонентів – до 585.

На AGROEXPO–2018 аграрії можуть купити різноманітну техніку та обладнання дешевше. Діє дві дисконтні акції. За умовами першої, в разі підписання безпосередньо на виставці договорів на покупку техніки, аграрій отримає дисконт 5 %. Друга передбачає знижку 10 % і більше, якщо буде придбана техніка прямо з експозиції.

Виставка автомобільних новинок провідних світових брендів Autoland, яка в минулому році переїхала в критий павільйон і збільшила свою площу до 5000 м2 , стала ще більшою – 6500 м2 . Для всіх автолюбителів облаштована спеціальна смуга для тест-драйвів, де кожному надають унікальну можливість «власноруч» випробувати кросовери і позашляховики від відомих брендів.

«Покровський ярмарок» – це неповторний колорит і національна самобутність справжніх українських ярмарків. Свято праці, спілкування, народної пісні і гарного настрою. Тут кожен знайде щось для себе: найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби майстрів з усіх куточків України, конкурси та розваги для дітей та дорослих, можливість скуштувати страви української, грузинської та інших національних кухонь.